Sponsoring voor bedrijven

Vergroten naamsbekendheid en klantenbinding voor uw bedrijf
Wilt u een steentje bijdragen aan onderwijs voor kinderen in ontwikkelingslanden en tegelijkertijd de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten? Vanuit het ADRA Eijkelenboom Kinderfonds streven we naar een win-win situatie die voor u als bedrijf mooie kansen biedt. Het ADRA Eijkelenboom Kinderfonds is een onderdeel van ADRA Nederland.
Samen met u bedenken we graag aantrekkelijke mogelijkheden om te sponsoren. U bepaalt zelf of u een specifiek project wilt steunen, enkele kinderen wilt sponsoren of op andere manieren wilt bijdragen aan het EKF. U kunt bijvoorbeeld ook hulp bieden in de vorm van goederen en materialen, zoals boeken, meubilair of computers. Naast financiële steun kunt u ook denken aan uitwisseling van kennis en goederen (van zonnecollectoren en waterpompen tot speeltoestellen, bouwwerken en schoolmateriaal).

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Kent u of hebt u een bedrijf dat in het kader van ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ (MVO) een steentje wil bijdragen aan een betere wereld? Het ADRA EKF biedt verschillende mogelijkheden voor bedrijven om mee te doen en kinderen een mooie schooltijd te bezorgen. Heeft u interesse of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op.

Portretfoto’s en dromen van kinderen aan de muur om uw gebouw op te vrolijken!
Vanuit ADRA EKF kunnen we u als bedrijf de mogelijkheid bieden om prachtige foto’s van kinderen en hun dromen (in de vorm van teksten of tekeningen) aan de muur te hangen en zo uw gebouw of pand op te vrolijken. Dit kunnen kinderen zijn die door u of uw bedrijf worden gesponsord, maar u kunt deze fotolijsten ook als decoratie ophangen wanneer u bijvoorbeeld een project ondersteunt in het land waar deze kinderen vandaan komen. Samen met u zoeken we graag naar een passende vorm.